OFERTE | 13-07-2024

Certificat SSL Sectigo Positive de la 11 EURO

Instalare certificat SSL 5 EURO

Certificat SSL EV pentru mai multe domenii True BusinessID EV Multi

Certificate SSL la un preț redus

Peste 35 de tip-uri de certificate SSL disponibile

Suport pentru encriptare semnat SHA-256

Suport informativ prin live chat și tichet

SSL 100% PRODUS AUTENTIC

Certificate SSL direct de la autorități de certificare (CA)

Emiterea certificatului SSL în mai puțin de 5 minute

Indexare mai rapidă în motoarele de căutare

Plata cu cardul, prin PayPal sau ordin bancar

1 onSSL ROMÂNIA

Inițiativa browserelor

Browserele vor continua să accepte site-uri fără un certificat SSL însă vor arata că acestea sunt nesigure. Certificatul SSL nu mai este opțional!

ALEGE UN CERTIFICAT SSL

HTTP Va fi curând un lucru al trecutului

Este timpul să începeți pregătirea pentru viitorul unei pagini complet criptate

Conform unui raport Netcraft din 2016, doar 3% dintre site-urile web implementează astăzi criptarea SSL/TLS. La rândul său, acest lucru înseamnă că 97% din site-urile web nu dispun în prezent de securitatea de bază. Aceasta este o statistică șocantă și înfricoșătoare, mai ales într-o perioadă în care 90% din organizațiile mari au fost compromise iar 74% dintre întreprinderile mici și mijlocii au suferit atacuri.

97% din site-urile web nu sunt securizate

Browserele: criptați fiecare site cu SSL/TLS sau rămâneți în urmă

În trecut, certificatele SSL au fost considerate necesare doar pentru site-urile de comerț electronic sau alte site-uri care au colectat informații sensibile despre utilizatori.

Dar acele zile au trecut iar browserele au început să stimuleze toate site-urile pentru a implementa criptarea SSL/TLS ca standard minim.

Aceste noi stimulente HTTPs includ:

Avertizarea utilizatorilor atunci când accesează site-uri non-HTTPS

Cel mai agresiv pas pentru a încuraja toate site-urile sa fie criptate este avertizarea activă a utilizatorilor atunci când vizitează un site web sau o pagină web care nu are configurat un certificat SSL/TLS. Scopul acestei inițiative este de a afișa mai clar utilizatorilor că HTTP nu oferă nicio securitate a datelor.

http://www.onssl.ro
În curând, vizitatorii unui site non-HTTPS vor vedea Not Secure în Chrome
https://www.onssl.ro
Site-uri cu certificate SSL/TLS cu criptare de bază
NAV COMMUNICATIONS SRL [RO] | https://www.onssl.ro
Site-urile cu certificate SSL/TLS cu criptare extinsă - Extended Validation

În plus față de Google Chrome, Mozilla și-a anunțat planurile pentru Firefox în august 2015 de a elimina rapid nesigurul HTTP. Planul lor este de a face disponibile noi caracteristici numai pentru site-urile web securizate și de a elimina treptat funcțiile existente pentru site-urile web nesigure.

Google oferă un boost SEO pentru site-urile cu SSL/TLS!

Google a făcut un anunț în 2014, prin care a început factoringul SSL/TLS în algoritmul său de clasificare. În timp ce impactul a fost destul de minim la început, efectul pozitiv pe care îl are un certificat SSL asupra rezultatelor căutării a continuat să crească, deoarece comunitatea împinge toate site-urile spre criptare.

Site-urile web cu SSL se confruntă acum cu o creștere de 5% a vizibilității căutării în comparație cu site-urile care utilizează numai HTTP. De asemenea, datele de referință sunt întotdeauna păstrate și îmbunătățite mai mult pentru HTTPS. Acest lucru permite o analiză mai bună a cuvintelor cheie și o analiză a locului din care provine traficul unui site.

Chrome face disponibile funcții puternice prin HTTPS

Google Chrome folosește, de asemenea, anumite funcții populare și puternice pentru site-urile cu SSL/TLS. Una dintre aceste caracteristici este Geolocația. Cu versiunea 50 dar și cele ulterioare, Chrome nu mai acceptă obținerea locației unui utilizator pe site-uri cu HTTP. Deci, dacă un proprietar de site dorește ca vizitatorii locali să găsească locația fizică, trebuie să instaleze un certificat SSL pe domeniul lor.

Traficul HTTP/2 este difuzat numai prin HTTPS

HTTP/2, prima revizuire majoră a protocolului HTTP web din 1997 a fost recent ratificată de Internet Engineering Task Force (IETF). În prezent, HTTP/2 reprezintă aproximativ 18% din traficul global și va continua să crească exponențial. Principalul avantaj al HTTP/2 este timpul de încărcare semnificativ mai rapid - între 20 și 30%!

Browserele majore vor difuza numai HTTP/2 pe site-uri cu SSL. Acesta este încă un semn că viitorul Internetului este criptarea tuturor site-urilor web.

Marcarea e-mailurilor Gmail care sunt trimise de pe servere de mail nesigure

Potrivit Netcraft, 82% dintre serverele de mail nu utilizează un certificat SSL de încredere publică. Ca răspuns la aceasta, Google a început să marcheze ca spam e-mailuri în Gmail care sunt trimise de pe serverele de e-mail fără SSL/TLS.

Odată ce un server de poștă electronică are un certificat SSL instalat pe acesta, destinatarilor Gmail li se va spune că e-mailurile pe care le-au deschis au fost difuzate dintr-o sursă criptată/securizată.

La:
example@gmail.com
Subiect:
Mesaj de e-mail criptat
De la:
info@onssl.ro
Simbolul de blocare înseamnă că e-mailul este criptat
Marcajul de verificare confirmă că e-mailul este semnat

În concluzie

Web-ul (www - World Wide Web) se îndreaptă spre criptare 100% și cu toate aceste inițiative recente ale browserelor - se mișcă repede spre acest punct. Deși acest lucru este, în cele din urmă, un lucru bun pentru întreaga industrie de Internet și SSL/TLS, companiile de hosting și alți furnizori de servicii IT trebuie să fie proactivi și să se asigure că toți clienții lor utilizează SSL/TLS înainte de a rămâne în urmă.

ALEGE UN CERTIFICAT SSL