OFERTE | 25-06-2024

Certificat SSL Sectigo Positive de la 11 EURO

Instalare certificat SSL 5 EURO

Certificat SSL EV pentru mai multe domenii True BusinessID EV Multi

Certificate SSL la un preț redus

Peste 35 de tip-uri de certificate SSL disponibile

Suport pentru encriptare semnat SHA-256

Suport informativ prin live chat și tichet

SSL 100% PRODUS AUTENTIC

Certificate SSL direct de la autorități de certificare (CA)

Emiterea certificatului SSL în mai puțin de 5 minute

Indexare mai rapidă în motoarele de căutare

Plata cu cardul, prin PayPal sau ordin bancar

1 onSSL ROMÂNIA
Online Safety with us!

Despre noi

Suntem cel mai mare furnizor de certificate SSL din Romania furnizând soluții complete de securitate pentru orice utilizator, companii și aplicații online.

Cu sediul în Bucuresti (RO), prin ONSSL oferim cele mai bune produse de securitate SSL, cum ar fi: EV SSL, DV, OV, Wildcard SSL, SAN/UCC sau certificate Code Signing.

Suntem partener autorizat al CA-urilor recunoscute la nivel mondial, precum și al celor de încredere, și anume: AlphaSSL, Comodo, GeoTrust, GlobalSign, Thawte, RapidSSL și Symantec (DigiCert).

Siguranța informațiilor și încrederea clienților sunt cerințele principale pentru toate tipurile de afaceri, mici, medii sau mari.

Reseller autorizat

GeoTrust este un furnizor de certificate SSL de încredere la nivel mondial și servește soluții de securitate web de clasă mondială conform cerințelor oricărei afaceri. Certificatele SSL GeoTrust poate ajuta orice companie să permită o securitate robustă pentru comunicațiile digitale și tranzacțiile online. Se poate opta pentru SSL EV, OV, DV, sau Anti-Malware Scan.

Thawte are o valoare excelentă în ceea ce privește securitatea online, datorită unei combinații de infrastructură fără compromisuri, a unui sprijin excepțional pentru clienți și a unui produs digital în întreaga lume. Experiența eficientă și ușoară de utilizare face Thawte celebru în industria online.

Autoritatea cea mai populară și de încredere care conduce produsele de securitate online pentru a satisface cantitatea mare de baze de date ale clienților oferind un nivel ridicat de încredere vizitatorilor și clienților cu privire la tranzacțiile online. Cu certificatele Symantec SSL, clienții vor fi scutiți de frauda online și pot simți ușurarea tranzacțiilor online.

Încă de la început autoritatea GlobalSign încurajează clienții să utilizeze certificate SSL pe site-urile web pentru a proteja vulnerabilitățile și atacurile online. GlobalSign a oferit în mod egal o securitate puternică online cu o criptare robustă. Un produs de scanare malware și un produs de detectare a phishingului reprezintă o atracție majoră a GlobalSign.

Comodo oferă un loc sigur pentru tranzacțiile pe Internet și asigură vizitatorilor siguranța online. O gamă optimă de produse care se potrivește business-ului online fiind compatibilă cu browserele mobile și desktop. Comodo reușește să creeze încredere pe web oferind cea mai bună strategie de criptare și orientare către client.

AlphaSSL este unul dintre cei mai renumiți furnizori SSL la nivel de intrare de pe piață, al cărui obiectiv principal este de a asigura companiilor să obțină cele mai bune certificate SSL la prețuri accesibile. Din cele 1 milioane de site-uri de top de pe Alexa, 3,49% dintre site-urile web utilizează AlphaSSL.

Am început cu o idee pe care am pus-o în practică: onSSL securizează mediul online!

2017 - Ideea onSSL

Avand în vedere că un certificat SSL a devenit necesar pentru orice website sau în unele cazuri obligatoriu, am început să dezvoltam proiectului onSSL gândindu-ne la expansiunea securității online.

2018 - Lansăm onSSL

După multe zile de proiectare și alte luni de zile pentru implementare, lansăm în mod oficial website-ul ce se dorește a fi numărul unu în industria securitătii (SSL) online din România. Lansăm www.onssl.ro

Impresii despre onSSL

’’

Mihai Colea

Fondator | CEO clipefoto.ro

Sunt la al doilea certificat. onSSL este o companie care tratează clienții cu profesionalism, răbdare și seriozitate. Am fost plăcut impresionat de rapiditatea cu care mi-au fost instalate ambele certificate SSL.

’’

Cosmin Deslo

Marketing | Personal

Mulțumesc onSSL pentru promptitudinea și competență de care ați dat dovadă când am avut nevoie de asistență și achiziționarea unui certificat SSL pentru domeniul pe care îl dețin. Recomand serviciile onSSL.

’’

Simona Ristea

Fondator | BLOG Personal

Am fost foarte plăcut surprins în urma discuției telefonice, de profesionalismul și competența de care au dat dovadă. Am ales să achiziționăm certificate pentru site-urile pe care le deținem în domeniul vânzărilor online.

Partenerii noștri

Aici ne găsești

Aleea Teiul Domnei, Nr. 6
Office Building, Etaj 4, Sector 2
Bucureşti, România, Cod poştal 023588